Достављање статистичких података о свим инцидентима у ИКТ системима од посебног значаја

3. Јануар 2024

Национални ЦЕРТ Републике Србије обавештава све операторе ИКТ система од посебног значаја да ће у периоду од 03.01. до 29.02.2024. године бити омогућен унос статистичких података о свим инцидентима за претходну годину. У ту сврху креирана је одговарајућа веб форма која је доступна регистрованим корисницима ИКТ система од посебног значаја на линку. Статистички подаци које треба доставити се односе и на инциденте који нису значајно угрозили рад ИКТ система у току претходне године, а све у складу са Законом о информационој безбедности (Члан 6а, став 1. тачка 7) и обавезама које из њега проистичу.

За све информације у вези са приступом и уносом података у веб форму, али и сва остала питања у вези са овом активношћу, регистровани корисници ИКТ система од посебног значаја нам се могу обратити на имејл адресу statistika@cert.rs.

 

Сајт www.cert.rs користи „колачиће“ (cookies) ради побољшања корисничког искуства и функционалности сајта. Ако наставите да претражујете сајт, пристајете на употребу „колачића“.

Сазнајте више