Održan vebinar za mala i srednja preduzeća „Odbrani se znanjem“

15. Oktobar 2020

U okviru kampanje „Odbrani se znanjem” Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge, kao Nacionalni CERT Republike Srbije, održala je vebinar namenjen malim i srednjim preduzećima. Učesnicima vebinara predstavljeni su zakonski propisi u oblasti informacione bezbednosti, aktuelni besplatni alati, i date preporuke za bezbedan rad i umanjenje rizika poslovanja. Saveti i preporuke dati su u skladu sa aktuelnim dešavanjima u sajber prostoru, sa posebnim osvrtom na nove izazove koje donosi pandemija i ubrzana digitalizacija.

Nacionalni CERT obeležavanjem meseca informacione bezbednosti promoviše bezbednije korišćenje interneta i kontinuirano pruža obuke u cilju edukacije krajnjih korisnika i suočavanja sa novim izazovima. Ovim vebinarom data je podrška malim i srednjim preduzećima kao ključnim činiocima razvoja privrede naše zemlje.

Sajt www.cert.rs koristi „kolačiće“ (cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ako nastavite da pretražujete sajt, pristajete na upotrebu „kolačića“.

Saznajte više