Održana regionalna konferencija Digital 2021

22. Septembar 2021

U organizaciji Color Media Communications i podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije održana je osma po redu regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima DIGITAL 2021 u hibridnom formatu. Konferencija je organizovana 16. i 17. septembra u hibridnom formatu, pa su zainteresovani mogli da prate prvi dan konferencije preko YouTube kanala, dok je drugi dan konferencije organizovan u hotelu Metropol u Beogradu.

 

Drugog dana konferencije organizovana je panel diskusija "SECURITY CHECK - Da li su naši podaci zaista bezbedni na internetu ili je to samo privid?" na kojoj su učestvovali Stefan Kostić, CEO IPification, Dragan Tanasković, ICT Solutions Direktor , A1 Srbija i Daniela Andrović, predstavnik RATEL-a kao Nacionalnog CERT-a.  Panel je moderirala Katarina Jonev Ćiraković, ekspert za sajber bezbednost koja je dala priliku učesnicima da iznesu činjenice i mišljenja na ovu izuzetno aktuelnu temu.

 

Učesnici panela su objasnili do koje mere privatnost na internetu može da postoji, a predstavljeni su i rezultati istraživanja Nacionalnog CERT-a o sajber kulturi u Srbiji koje je sprovedeno u cilju podizanja svesti o značaju informacione bezbednosti i unapređenju znanja, navika i ponašanja svih korisnika interneta u našoj zemlji. 

 

Više o konferenciji možete pogledati ovde.

Sajt www.cert.rs koristi „kolačiće“ (cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ako nastavite da pretražujete sajt, pristajete na upotrebu „kolačića“.

Saznajte više